Oct 14, 2011

Kerja.. Kerja.. Kerja..

Ok. sekarang tengah stress dengan kerja + student plak buat perangai. rasa cam nak lempang je sekoq2. tapi anak orang. tak bole. lupakan hasrat tersebut. habit buat kerja last minit masih tebal didalam jiwa. padan muka diri sendiri. kan dah kena marah dengan opismate. janji nak buat notes untuk ba202 - discrete math. aku buat topic 6. last2 aku yang tak siap. maaf teman sepejabatku. maafkan diriku.

last week pegi kursus. this week masuk opis. next week pegi kursus lagi. hamek ko. sampaikan kena perli. asik kursus je tapi takde perubahan pn. sama je. ok fine. pastu time2 kritikal camni la student nak buat perangai macam2 yang boleh menaikkan darah A aku ke tahap suhu didih. kesabaran amat perlu disitu. petang tadi kesabaran teruji. hamek ko. tersembur kata2 tak sepatutnya. akibat sporting & relax sangat dengan bdk2. kepala umpama di letak dilantai dan dipijak2. padan muka diri sendiri sekali lagi.

ok.sambung buat keja. jap g packing barang. nak p kursus. babai. sorry lama tak hupdate. baca la blog org lain. sekian, terima kasih.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...