Nov 20, 2009

Transformer



Autobot.. Transform.. Apa kejadah lak Transformer ni? haha.. kalau korang pandai cuba la teka.. haaa.. betul.. pandai pun.. hehe.. aku terbeli spek Transformer ni.. haha.. sebenarnya aku cuma nak bubuh skru ja kat spek yang aku tengah pakai.. skru tercabut.. entah hilang mana tah.. jadinya aku pun p la kedai spek kat sungai besar untuk membaiki Encik Swatch aku.. pastu sementara apek tu mengskrukan spek aku, aku pun ushar² la spek.. wow.. transformer.. try pakai lak.. macam kacak.. dah iras Optimus Prime lak muka aku setelah pakai spek cap transformer.. haha.. apa lagi.. angkat satu laa.. lagipun encik swatch dah lama aku pakai.. apa salahnya tukar baru lak.. ni adalah cermin mata aku yang ke-5.. 1st Hugo Boss, 2nd cap apa tah, 3rd Levis, 4th Swatch, 5th Transformer.. hehe.. keluaran Hasbro..



rupa casing spek yang best


nampak tak logo kat pepenjuru spek?

p/s: balik Penang sure kena berleter ngan parent aku.. hehehe.. tadah telinga jelah..

3 comments:

syed said...

ang geng decepticon la nih....jahat2...

yesterdayrising said...

geng jahat hg ni.

z@f!r said...

hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...