Feb 3, 2010

Wedding

Lamanya tak update blog. Bila dah ada aduan kena la ada tindakan. Aduan pe jadah lak. Aduan sebab tak update blog. Hahaha. Sorry la wahai pembaca setia blog aku. Takde hupdate sekian lama.

Ok. Kat sini aku nak cerita pasal last week aku p kenduri kawen Dayah. Dayah adalah classmate aku masa degree & master. Tudia. Sekelas 3 ½ tahun (degree) & 1 ½ tahun (master).  Sampai naik bosan la aku tengok muka dia kat kelas. Hahaha.


Pengantin bersanding atas pelamin. Tema pink. Her feveret kaler. Huh.


Ratu kebaya mana lak ni? Hehehe

Ex-classmate & polimate. 

So masa kat kenduri tu sempat la jumpa Darwisy B. Danial (Darwisy = Yang Warak). Anak lelaki kepada roomate & classmate kat UTeM dulu. Gila comel budak kecik ni. Rambut blonde. Mata kelabu. Geram aku tengok. Time aku dukung elok je dia tidur dengan nyenyaknya. 


Darwisy Danial yang nak lelap di pangkuan Uncle Zafir. :p

Walaupun aku sampai kol 12.30 & pulang kol 2.30 tapi haram aku tak jumpa any BITDians except Danial. Yang lain sampai kol brapa tah. Diorang cakap diorang sampai lewat. Haish. Tak dapat nak jumpa. Papepun tahniah wat Dayah & Ariff.  Moga bahagia hingga ke anak cucu. Dapatkan baby cute cam Darwisy. Hehe.

Ahadnya pulak aku berhuga-huga (huga² = berjalan² dalam bahasa papua new guinea.. yolah tu) dengan si Boy. Boy mesej aku dipagi hari. Bosan katanya duduk umah. Aku pun dengan tak berapa konfidennya drive la p umah dia kat Taman Melawati tu. Gerak dari Rawang dan ingatkan sambutan Thaipusam dah abis. Rupanya jem lagi kat Batu Caves. Sampai umah Boy terus gerak nak p Mid Valley.. Tapi haram parking takde. Jem gila lak tu. Plan B adalah p Ikea. Baru aku tau best giler Ikea tu. 1st time aku jejak kaki kat Ikea. Layan tul makan meatballs Ikea. Thanks Boy sebab jadi tour guide & tukang angkat barang. Hehehe. Pasni leh p Ikea lagi sebab dah ada kereta & da tau jalan. Muahaha. 


sedap

p/s: jumpa Juliana Evans & Bunkface kat Ikea. Gila cun si Jue ni. Rugi lak tak tangkap gambar. Segan sebab balak dia ada.  Haish. 

2 comments:

ai@reel said...

selmt kembali mengupdate blog.

Ikea?memang teringin hendak samapai kesana.uhuhuhuhuhu

miSs dee 4 dino said...

thanks for da wish zafir..syg hang sebab mai..family aku siap ingat lagi kat hang..hehehe..

ps: busan ka tgk muka aku..ahaks.
ps lagi: anak daniah tuh ko tgk ah produk dia..mana xkuarnya macam tuh..huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...