Mar 20, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair


Takuya Kimura

Hi guys. Pernah dengar Gatsby? Ala. Produk dari Jepun tu. Model dia Takuya Kimura yang kacak tu. Haaa.. Ingat dah. Jadinya, kat sini aku nak promote kat korang supaya luangkan masa anda untuk menemui Takuya Kimura (tipu ja. hahaha.). Bukan jumpa mamat tu tapi pergilah ke Gatsby Deodorant Street Fair. Maklumat lanjut di bawah.
Date: 17th April 2010 (Saturday)
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.
Apa yang bestnya kalau pergi sana? Best tak best jangan cakap la sebab ada LUCKY DRAW. Diulang LUCKY DRAW. Maybe its your luck. Senang-senang je dapat bawak balik COOL GADGET bernilai lebih RM15,000. Mana la tau rezeki korang kan. Bukan setakat LUCKY DRAW, siap ada FUN FAIR.

Among the exciting fun-fair games on that day - Sumo Wrestling (in air bag suits!), bila lagi nak merasa jadi gemuk. Ada gladiator battles and other amusing and addictive games you would expect at a fun-fair! Kecik-kecik dulu tak merasa pergi Fun Fair, ni dah besar panjang sila la hadirkan diri anda.


Kalau nak ketiak wangi, gunalah deoderan Gatsby.


Cakap banyak tak guna, silalah layari laman sesawang ini. http://www.gatsby.com.my/streetfair

p/s: for sure aku akan berada disana. kalau nak jumpa lepak ngan aku leh jmpa kat Time Square. See ya.

2 comments:

starsakura said...

hg ni jurucakap gatsby ka?brapa komisyen hg dpt? blanja aaarr

~ miss femme fabulosity ~ said...

Lambat lagi la pulak.. Haishh !! Nway, I heart TK since high school. OMG. Drop jawss~~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...