Jul 12, 2010

New baby

Asyik dapat new baby je. apa kes. waka waka eh eh. haha. sambil2 tunggu bola nak start update blog kejap. aku cuma nak citer pasal my new baby. memperkenalkan mr. canon san. Konnichiwa. kan dah lama aku mengidam nak beli DSLR dan akhirnya tanggal 11 Julai dapat la gak angkat sebijik. hehe. 


Sedang membaca user guide. haish. 

jadi kepada rakan2 yang ada DSLR, silalah berkongsi ilmu dengan saya. haram aku tatau menda pasal kamera ni. tula. orang nak pakai DSLR, aku pun nak pakai gak. hahaha. suka ati lerrrr.. 

p/s: boleh buat barang hantaran ni. kena simpan kotak elok2. hahaha. 

2 comments:

~ miss femme fabulosity ~ said...

Kalau perlukan model, sila contact aku. Anytime, anywhere! Muahahahaha!

Amboi, dasat la lecturer skrg nie. DSLR la.. Myvi putih la.. Ape lagi ko beli gadget haa? Pakcik kayo!!! $_$

PS: Simpan duit. Mana tau tetibe hang nak kawen bulan nie. Kikikiki!

z@f!r said...

miss fabuloso: takde maknanya kaya. rezeki lebih. cewah. manada la. eazy payment maaaaa. hahaha.

kalau kawen pun gunakan Bank Pilihan Anda. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...