Jul 23, 2010

SHOUT! THE MOD MUSICAL

Congratulations! Tahniah! Ahmad Zafir,
You have exclusively won 2 tickets to watch "SHOUT" THE MOD 60's MUSICAL on the 21st JULY 2010.
Don't forget to bring your camera. Don't forget to wear something "Orange" I would like to meet you after the show at the cast party.
Oh! By the way you have exclusively won yourself passes to our private cast party too on the same night.
By next week  before 15th you will be contacted again regarding ticket collection. Thank you!
Congratulations again. :-))
With Love
Ning Baizura

Haaaa. Actually aku join contest Ning Baizura kat Facebook. Tula. Tak sia² main FB sampai ke malam. Hahaha. Rezeki kan. Mulanya mmg aku tatau pe jadah la Shout The Mod Musical tu. Apa lagi. Google la kan. Nampak macam best tapi aku rasa cam malas nak pegi sebab hari Rabu. Working day maaaa. Takpe la. Redeem la dulu tiket. Aku print out tiket dan mintak tolong ousemate aku collect kat KLPac. Lagipun dia balik Sentul. Dekat je ngan umah dia. 

So hari Rabu tu kitorang pas keja terus shoot balik umah. Mandi tukar baju dulu. Ning soh pakai orange tapi manade baju orange. Hentam sajalah labu. Sampai KLPac ontime. Parking keta. Tengok dah ramai orang. Rupanya ada 2 showcase that night. 1 lagi showcase dari student Lim Kok Wing rasanya. Then dengar announcement Pentas 1 dah boleh masuk. Seat kitorang Q20 & Q21. Belakang sekali tapi tengah. Yeah. What do you expect for a free ticket kan. Ok la tu. Nice view. 






2 tiket free. Yang hijau tu Cast Party. Pas abis show berparti bersama pelakon. Yeeehhaaa.. 



Sebelum masuk ke hall. posing dulu. hehe.

Ni la view dari tempat duduk aku. Ok la kan. Pentas pun santik je. 

Maka bermulalah show Shout! The Mod Musical. Ada 5 watak. Korang boleh baca sendiri disini. Memang mantap la. Menyanyi sambil berlakon. Non stop tanpa ada cacat cela. Pergh. Tambah Nikki lak pregnant 5 bulan. Aku mati² ingat dia berlakon pregnant sebab nak bawak watak Yellow girl. Rupanya pregnant betul. Paling aku suka watak Green Girl. Memang lawak gila la. As usual Ning jadi Orange Girl memang malatop. Vokal memang mantap. Tapi papepun aku enjoy sangat broadway ni. 

Ni la para pelakon. Semua gurl. 

Pas abis show terus keluar g toilet yang sesak. Haish. Pastu ada sesi sign autograph. 

Daphne Iking. Hot mom. haha. Siap cakap kat cameraman "Ya Allah.. kot ye pun kira la 1,2,3." Hmmm.

Ning Baizura The Orange Gurl.

Then ada cast party. Makan time. Sebab perut aku kosong dari petang. Makanya dah masuk angin. Aku tak sedap perut. Aku makan buah je & minum air walaupun makanan banyak. Siap ada sate kajang.

Cast party

Pas makan² aku ngan Padil pun balik la. Tunggu apa lagi. Esok kelija maaa. Haiya.. Tapi sempat lagi kami posing kat KLPac . Aku ada nampak 1 tunnel yang cantik. Apa lagi. Pose la. Hehe. 

Gaya gedix.

Sampai umah around 2 pagi lebih la. Pergh. Gila mengantuk. Esok paginya tu pegi keja memang mamai. Haha. Mujur takde kelas. Apa² pun aku ucapkan terima kasih kepada Ning Baizura sebab bagi tiket free. I really enjoy myself that night. Pergh. Speaking london. Maklum la tengok broadway english. Hehehe.

3 comments:

efy said...

pergh paksu pegi x ajak! hahaha!

Irmayanti said...

Waaa sonok ko ye. aku ye ye je tipon ko ajak g senam robik. tak hangkat2 tipon hangin aku.
apa2 pun walaupun aku tak ikot ko sekali tp aku enjoy bc blog ko.

Nur Qalby said...

hebat uols sampai ning pon follow..kena belanja bekpes ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...