May 3, 2011

Congratulations!
You have just won two (2) passes to YUNA’S SECRET CONCERT happening this Saturday, the 30th of April 2011! Please make your way to the registration desk at the details below;
Date : 30th April 2011Venue : White Box, Maps KL, Solaris DutamasTime : 7.00pm
(Don't be late!)
*Just go to the registration counter at the entrance of White Box, Maps KL. Please bring along your IC. Please reply this email to confirm your attendance.  Thank you,
David BuriProgram ExecutiveAstro Hitz


Wah. Monang lagi. Alhamdulillah. Dulu menang Shout Mod Musical.. Ning Baizura bagi. Ni Astro Hitz plak. Rezeki². Soalan dia kenapa nak sangat jumpa Yuna. Tu je. Apa lagi. Buat lah jawapan poyo². Hahaha. Tak sangka lak boleh menang. 


Masa dapat email tu, takde orang lain yang terlintas di benak fikiran aku kalau bukan member aku yang artis ni.. si Guba. Dia pun kata ok "Maybe attending".  But unfortunately masa hari Sabtu, aku call dia. Nak confirm balik. Tak jadi plak. Dia demam lagi. Chickenpox dia tak baik lagi. Takpe la. Biar la dia berehat. Aku pegi sorang pun tarak hal. 


Memang batak gila la cari tempat ni walaupun sebenarnya senang je. Haish. Aku memang failed jalan area KL ni. Hahaha. Sampai je dah ada kaunter buka. Ok. Daftar dulu. Pergh. Ramai gila gadis bertudung Yuna. Hahaha. Pas register aku dengan kompidennya terus masuk duduk seat. Sekali pak guard datang.. "Sorry.. show start pukul 8.30 ye. Tak boleh masuk selagi tidak dibenarkan". Adoi. Malu seh. 



Sementara tunggu diorang bagi masuk. Aku pun berlegar² la area tu. Macam baru lagi tempat ni. Nice gila. Tapi smart lagi KL Pac.  






 Artwork kat sini juga untuk dijual.


Dah penat pusing². Terus naik atas. Show kat floor atas. Sekali dah ramai yang beratur. Siot tul.




Memang enjoy tengok show ni. Yelah. Rasa cam private show lak. Dah la free. Tapi yang tak bestnya ialah "NO DSLR IS ALLOWED". Hampeh tul. Ni pun aku curi² ambik.


Ni curi kat FB Astro Hitz. 

Jojo yang hot. ;p

Masa break, si Jojo ada buat contest. Ada yang menang CD, banting, dan paling best menang BlackBerry. Makan hati ok. 

Nampak yang tudung putih tu? Menang BlackBerry. Soalan dia apa tau. "Name 6 Digi Berry". Sebab aku bukan pun Digi user memang la aku tatau. Kalau tak dah angkat tangan dah. Diorang ni gak antara top 10 Yuna Inspired winners. 
Cik kak ni menang Yuna CD siap dengan frame lagi. Sedap suara dia. Serius.  https://www.facebook.com/teekaysaleh. 

Banyak gak la lagu yang Yuna nyanyi & paling ekslusif lagu baru. Lirik dia dari twitter dia. Peminat twit lirik. Dia kumpul & buat lagu. Gila cool. Sedap gak. Apa nama tajuk dia aku pun dah lupa. Hehehe.

 Ok der. sambung blogging esok plak kat opis. Bapak ngantuk dah. Esok keja. Arini cuti Hari Buruh. Selamat Hari Pekerja kepada semua yang bekerja. 

2 comments:

AimanAriffin said...

U R ONE LUCKY GIRL! haha

Hans said...

wah....
seronoknyaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...